martes, 17 de marzo de 2020

ORGANITZACIÓ PER TREBALLAR DES DE CASA


Apreciades famílies,

A més de les propostes d’activitats per fer amb els vostres fills i filles a casa que ja us varem compartir, anirem proposant-vos cada dia en el blog algun repte per fer, per això pregam que faceu ús del blog de la classe, tant per consultar tasques com per compartir amb la mestra les activitats que estau fent.

Qui vulgui pot anar omplint periòdicament (cada dia/ cada setmana…) la graella que us adjuntam, COSES QUE HE FET A CASA . Si no teniu la disponibilitat d’imprimir-lo podeu crear la vostra pròpia llibreta o diari, anotant aquelles coses que han fet els infants.

És important que mantingueu unes RUTINES DIÀRIES,us adjuntam un petit document on parlem de la importància de rutines, normes, hàbits i l’activitat lúdica. Aquí teniu un horari aproximat:

  • 8-9h: Aixecar-se, vestir-se autònomament, esmorzar, rentar-se les dents…
  • 9-10:30h: Temps per fer alguna de les feinetes de l’escola, ja sigui de la proposta d’activitats i/o del repte del blog.
  • 10:30-11:30h: Temps per esmorzar i joc lliure. Poden ajudar a parar taula i/o preparar un esmorzar saludable.
  • 11:30-14h: Temps per compartir amb les mestres com han anat les activitats, us animam a compartir al blog comentaris (quina activitat heu fet, com ha anat…) o fotos, que ens podeu fer arribar a través del representant d’aula i naltros les penjarem al blog. Teniu les mestres a la vostra disposició en aquesta franja horària per a qualsevol dubte o consulta. Per contactar amb jo, el mail és mescandell@educaib.eu

Gràcies per la vostra col.laboració i espero que prompte ens poguem tornar a veure!!!

Marga




ENTRAU EN AQUEST ENLLAÇ PER ACCEDIR AL BLOG D'ANGLÈS, ON DANIEL US HA PREPARAT ACTIVITATS:

http://anglessajoveria.blogspot.com/2020/03/angles-infantil-p3-p4-p5.html

2 comentarios:

  1. L'enllaç d'anglès està molt bé, en Marc ha estat un bon rato fent les activitats.

    ResponderEliminar
  2. Me n'alegro molt! Molt bé, Marc!

    ResponderEliminar