lunes, 23 de marzo de 2020

EXPLICAM A LA NOSTRA FAMÍLIA LES NORMES DE L'HORT

Arrel d'un petit problema, buscam una solució: varem detectar que alguns infants molestaven les gallines i arrancaven plantes de l'hort, per això en varem parlar en assamblea de classe i varem treballar-ho per evitar que continuas passant (tant a la nostra classe com amb infants d'altres aules).

Varem convidar a Josep, el mestre encarregat de l'hort i el galliner, a classe, i varem preparar una entrevista per ell, ja que volíem saber quines coses podíem fer i quines no.






Aquí podeu llegir l'entrevista: ENTREVISTA A JOSEP

Arrel del que ens va explicar, ens varem organitzar en petit grup per treballar cooperativament i elaborar un cartell amb les normes de l'hort. Havíem de posar-nos d'acord per fer el dibuix de la norma i per escriure-la. Després ens varem autoavaluar i coavaluar: tothom ha participat? he aportat idees i he acceptat les idees dels altres?








Ja teníem el nostre cartell fet!! Ara havíem d'anar a les altres aules a explicar-ho. També ens organitzam en petit grup per repartir-nos el que dirà cadascú i anar cada grup a una classe d'infantil a explicar-ho.








Ho varem fer molt bé!!

Ara us proposam, famílies, que els vostres fills/es us expliquin a valtros les normes que varem fer entre tots. Aquí teniu els cartells perquè els serveixi de base, disculpau que no es veuen gaire bé.




Escriviu un comentari al blog o per mail i ens deis com ha anat!!!




2 comentarios:

  1. Hola! En Iago recorda que va treballar amb na Chiara, n'Ángel, na Liz Sofia i na Lia i van fer un cartell que van anar a explicar a sa classe de sa seua germana, n'Ane. M'explica que no poden donar menjar de l'hort a les gallines. I recorda que algun/a company/a havia pegat una gallina amb un pal i que això no s'ha de fer. Diu que li va agradar quan va venir en Josep.

    Salut!

    ResponderEliminar