martes, 10 de marzo de 2020

GIRAMÓN

El Fons Pitiús de Cooperació, amb el qual col.labora el centre i a través del qual tenim una escola agermanada a Nicaragua, ens va oferir la visita a una exposició, "Giramón".
Per tal de preparar la visita, primer vàrem veure un vídeo, "Camins d'escola", on es veu un dia en la vida d'una nena de Menorca, similar al nostre, i un dia en la vida d'una nena de Nicaragua. Després de veure el vídeo vàrem comparar i vàrem buscar les diferències entre la nena de Nicaragua i naltros.



El dia de l'excursió vàrem mirar en un plànol el recorregut que havíem de fer i mentre anavem caminant l'anavem mirant per situar-nos.




Una vegada a l'exposició, ens va rebre na Marta i ens va presentar na Torta, la sargantana, que recorre tot el món i coneix a uns nens i nenes de diferents païssos: Nicaragua, Brasil, Sahara, Ghana i India.
De cadascun d'ells veiem a quina casa viuen, què mengen, com és la seva escola, què somien... I tots i totes participam ajudant a na Marta.













De tornada cap a l'escola ens aturam al Parc de la Pau a esmorzar i jugar.

















Després de la visita reflexionam també sobre les diferències entre els nens i nenes que hem conegut a l'exposició i naltros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario