lunes, 27 de abril de 2020

SETMANA DEL 27 D'ABRIL

Com estau, músics i músiques?! Heu sortit de casa?! Com ho heu trobat tot? Quines impressions heu tengut? Què heu fet? Ens agradaria que ho compartissiu amb naltros escrivint un comentari en aquesta entrada.

Recordau que la setmana passada vàrem celebrar Sant Jordi? Si entrau en aquests enllaços podreu veure nous vídeos i fotos que heu anat enviant de les versions de Sant Jordi dels companys/es. Sou molt creatius!!!



I en aquest enllaç podreu veure els llibres que us recomanen els vostres companys/es, són els vostres llibres preferits:



N'Alícia i na Maria ja ens han preparat la segona i la tercera part del seu conte!!

Us animam a jugar a Color Color!! Ho podeu fer amb els colors en català, en anglès i en castellà.



Aquesta setmana us proposam els següents reptes, us podeu organitzar per anar-los fent durant la setmana:

  • Per treballar la relació entre el número i la quantitat i la creativitat us proposam 3 activitats, una d'elles és elaborar un cartell que després podeu tenir de referent en qualsevol moment que hagueu d'escriure un número. El podeu penjar en una paret o tenir-lo a mà prop de la zona on soleu treballar.
       Aquí teniu el repte: ACTIVITATS NÚMERO-QUANTITAT

       FAMÍLIES: Teniu en compte que els números i el cartell els han de fer els infants, aquí teniu algunes maneres de treballar el traç (tant de números com de lletres): ACTIVITATS DE TRAÇ

  • Per aquells infants que ja coneixen els números 1-10, aquí teniu una proposta d'ampliació que és voluntària: 
          PLAFÓ NÚMEROS 1-100

  • Durant la setmana heu de fer 2 propostes dels ambients. Teniu 2 propostes a cada ambient. Triau les que volgueu fer i quan les tengueu les enviau al mail de la tutora. Heu d'entrar a "ambients en confinament" en el blog d'ambients d'infantil
          D'aquesta manera, a més dels objectius propis de cada ambient, treballam també l'autonomia intel.lectual (han de prendre decisions) i l'autoorganització. Per això, FAMÍLIES, és important que sigui l'infant qui decideixi què vol fer, encara que valtros li podeu dir si teniu el material necessari o no i li podeu fer algun suggeriment per ajudar-lo a organitzar-se i que vagi variant d'ambients al llarg de les diferents setmanes.


  • Elegiu entre una d'aquestes 2 opcions per fer una activitat de moviment: POSTURES D'IOGA
                                     DANSA MARY POPPINS


AQUEST DIVENDRES I EL PRÒXIM DILLUNS SÓN FESTIUS AL CALENDARI ESCOLAR! PER TANT LA SETMANA QUE VE US PENJAREM DIMARTS LES PROPOSTES PER TOTA LA SETMANA.

QUE PASSEU UNA BONA SETMANA!! Seguim en contacte cada dia a través del blog i del mail. A més, aquesta setmana també us començarem a telefonar d'un en un. Fins prompte!!













No hay comentarios:

Publicar un comentario