martes, 21 de abril de 2020

EXPLICAM ELS AMBIENTS A LA FAMÍLIA. 21 ABRIL.

MÚSICS I MÚSIQUES, HO ESTAU FENT MOLT BÉ!!! Ja sabeu que quedant-nos a casa estam aconseguint que cada vegada hi hagi menys gent contagiada de coronavirus!! Prompte podrem començar a sortir un poquet fora de casa!!

Les mestres sabem que els ambients de l'escola us agraden molt. Per això hem pensat fer també ambients a través del blog. Què us pareix?!
A partir de la setmana que ve alguns dies les propostes que us farem seran anar al blog d'ambients d'infantil i triar una proposta d'un ambient per fer. Així podreu elegir segons els vostres gustos.
Per això, avui el repte que us proposam és que expliqueu a les vostres famílies els ambients de l'escola, podeu entrar al blog d'ambients i mirar les fotos i podeu contestar oralment les preguntes d'aquest document:

DOCUMENT PER EXPLICAR ELS AMBIENTS
BLOG AMBIENTS INFANTIL

D'aquesta manera estam treballant el llenguatge oral.

Després han de fer un dibuix del seu ambient preferit i escriure el nom de l'ambient, per treballar també la representació i l'escriptura.

Recordau que per enregistrar a quin ambient havíem anat feiem servir aquesta graella?

GRAELLA REGISTRE AMBIENTS

Si teniu impressora la podeu imprimir per usar-la a partir de la setmana que ve, així podeu anar regulant-vos per anar fent al llarg de les diferents setmanes  propostes de diferents ambients. Aprendre a autoorganitzar-se és també molt important!

Si algú té ganes de fer més feina, també podeu usar el document per explicar els ambients per escriure el nom de cada ambient. I si algú s'anima, pot intentar crear a casa un ambient o fer una proposta dels ambients que recordi!!!

FAMÍLIES: La intenció de la proposta d'avui és treballar l'expressió oral. Si el vostre fill/a no recorda el nom d'algun dels ambients, aquí teniu el llistat per ajudar-lo, li podeu donar opcions (és la nit o fantasia?) i que ell/a en respongui una.
Llistat d'ambients:
ambient 1: la nit; ambient 2: ses torres; ambient 3: sa cala; ambient 4: estudi d'art; ambient 5: música i moviment; ambient 6: fantasia; ambient 7: es jardí; ambient 8: jugam a ser.

No hay comentarios:

Publicar un comentario