lunes, 25 de mayo de 2020

ACTIVITATS PER LA SETMANA DEL 25 DE MAIG


BON DIA!!!
AVUI ÉS DILLUNS I COMENÇA UNA NOVA SETMANA!!
Recordau la cançó dels dies de la setmana?



Aquesta setmana na Maria us ha preparat una activitat amb el calendari. Us recordam que quan faceu alguna cosa en paper podeu posar la data i nom i llinatges!! Per fer aquesta activitat podeu tenir davant el plafó dels números i l'abecedari que heu fet.

I us hem preparat també una altra activitat que esperam que us agradi molt! Es tracta de fer un vídeo pels padrins de l'escola. Recordau qui és el vostre padrí o padrina? AQUÍ TENIU LES FOTOS: FOTOS PADRINS-FILLOLS

ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOTHOM FACI AQUEST VÍDEO, PERQUÈ CAP PADRÍ ES QUEDI SENSE!!!

AQUÍ TENIU LA PLANIFICACIÓ DE LA SETMANA, ON US EXPLICAM QUÈ HEU DE FER:



Els vídeos els podeu enviar al mail per We Transfer o amb un enllaç a una carpeta de Drive. O els podeu penjar directament en aquesta carpeta de Drive: VÍDEOS PER ALS PADRINS

Amb aquesta activitat de fer un vídeo pels padrins ensenyant el nostre "superpoder" estam treballant l'autoconeixement, com ja vàrem fer amb l'activitat de fer la nostra mà i representar les coses que ens identifiquen. Ho recordau?


ARIA

ONA

SOFIA


YAIZA

ÁNGEL

Heu vist que tots i totes som diferents, però que coincidim en coses? Tots i totes junts formam un gran equip on cadascú pot aportar alguna cosa diferent!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario