lunes, 25 de noviembre de 2019

TALLERS DE COEDUCACIÓ

Avui és el dia contra la violència masclista i a l'escola hem fet uns tallers de coeducació. Prèviament, a l'aula, vàrem tenir una conversa sobre les desigualtats que es donen en alguns llocs entre homes i dones i sobre les tasques que feim a casa els papàs, les mamàs i els fills i filles. Avui hem passat en grups mesclats de les 6 aules per 4 tallers:

-Taller de color, color











Hem reflexionat sobre si hi ha colors de nena i colors de nen. Hem vist que tant nens com nenes poden fer servir el color rosa, el verd, el blau... i que nens i nenes podem pintar tot tipus de dibuixos: tractors, princeses...

-Contacontes







Ens han contat un conte sobre 2 tortugues que es casen i com la dona tortuga s'ha de quedar a casa mentre l'home tortuga se'n va a pescar, la qual cosa fa que la dona tortuga sigui infeliç. La conclusió que extreim és que ningú ens pot obligar a fer les coses que no desitjam o impedir que facem el que desitjam.

-Taller de maquillatge no estereotipat








Ens hem maquillat trencant estereotips: maquillatge igual per nens i nenes.

-Taller de joc simbòlic














En aquest taller hem vist com hi ha diferents tipus de famílies (papà i mamà, 2 papàs, 2 mamàs, només 1 papà o 1 mamà...) i com tant nens com nenes podem jugar amb tot tipus de joguines.

Quan hem tornat a classe hem posat en comú què hem après a cada taller.


No hay comentarios:

Publicar un comentario