jueves, 23 de enero de 2020

PLÀSTIC 0 I SORTIDA A LA PLATJA

Fa poc vàrem rebre la resposta de Rosa, la nostra mestra del curs passat, a la nostra carta, i amb la seva carta ens va enviar també un conte de regal. Quan el vàrem llegir, vàrem parlar dels efectes dels plàstics i els fems a la mar i na Lia va tenir una gran idea: fer cartells per no llençar fems i plàstics a la mar.
Aprofitant la nostra sortida a la platja, hem vist un vídeo per després fer els cartells. El podeu visualitzar en aquest enllaç:

https://youtu.be/voTkA2zCXG8

FORA PLÀSTIC




Hem parlat sobre què passa a la mar amb els plàstics i què podem fer per evitar-ho. Hem acordat què escriuríem en els cartells: NO LLENÇAR FEMS. I ens hem organitzat en petit grup per fer-los.
Hem recordat com va anar el treball cooperatiu que vàrem fer el dimarts per il.lustrar els poemes d'hivern i com podíem millorar la nostra organització com a equip per funcionar millor i ens hem posat a treballar, tenint en compte que la consigna és que ens havíem de posar d'acord i que tothom havia de participar. 





Anam a la resta d'aules d'infantil, amb els quals anirem a la platja, a explicar els cartells que hem fet i la importància de no llençar fems.








SORTIDA A LA PLATJA DE TALAMANCA

Anam d'excursió a la platja de Talamanca. Trobam que la tempesta ha deixat molta posidònia a la platja i recollim molts de fems!!!!













Jugam amb l'arena i l'aigua i trobam petits tressors.


















Na Jael, que viu a Talamanca, ens ha ensenyat la seva casa. 

I hem tornat a l'escola, contents del dia que hem passat tots junts a la natura!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario